Melek yüzlü şeytan kim?

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, yanında göremediği Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan için: "O bir melek yüzlü şeytan. Ona dikkat edin!" dedi.

AYDIN - Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, katıldığı bir açılış sırasında yanında göremediği Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan için: "O bir melek yüzlü şeytan. Ona dikkat edin!" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Döner Sermaye İşletme Şirketi DÖSİM'in Kuşadası mağazası, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından hizmete açıldı. Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün Kuşadası Limanı karşısındaki Turizm Danışma Bürosu içerisinde oluşturulan DÖSİM Kuşadası mağazasında, Türkiye'nin çeşitli yörelerinde üretilen el sanatı ürünler satılıyor. Düzenlenen törene Bakan Koç ile birlikte Aydın Valisi Mustafa Malay, İlçe Kaymakamı Ahmet Ali Barış, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Kuşadası DÖSİM Mağazasının açılışında konuşan Bakan Koç, Türkiye genelinde DÖSİM'in 23 mağazası bulunduğunu söyledi. Bu mağazalarda el sanatları eserlerinin satışının gerçekleştiğini kaydeden Koç, DÖSİM'den elde edilen gelirin de yine turizm alanlarının gelişmesine kullanıldığını açıkladı.

 

Açılışın ardından Kuşadası Turizm Danışma Bürosu'nun bahçesinde düzenlenen kokteyle katılan Bakan Koç, burada yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Bir ara partisinin İlçe Belediye Başkanı Akdoğan'ı yanında göremeyen Bakan Koç, "Bizim başkan nerede? Yine kayboldu. O bir melek yüzlü şeytan. Ona dikkat edin." dedi.

 

Basın mensuplarının "Sayın Bakan bunu yazılım mı?" sorusu üzerine bakan Koç, şu cevabı verdi: "Yazın tabi. Hem de Atilla Koç diyor ki, Kuşadası Belediye Başkanı melek yüzlü bir şeytandır. Rahatlıkla yazabilirsiniz. Ben doğruyu söylüyorum. Benim adıma bunu yazın. Beni sürekli kandırıyor. Bir türlü bulamıyorum onu."










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Dikkat! Teslim süresi bitiyor...
Öğrencilere büyük müjde
İGDAŞ’tan 10 bin öğrenciye doğalgaz güvenliği eğitimi
KİTAP OKUMAYA HAZIRLAYAN SİTE
Üniversite adayları İETT araçlarından ücretsiz yararlanacak