Mehmet Okur'lu Utah Jazz finalde

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Mehmet Okur'lu Utah Jazz, Golden State'i 100-87 yendi ve 7 maçlık seride durumu 4-1 yaparak Batı Konferansı'nda finaline yükseldi.

Salt Lake City'deki maçta Andrei Kirilenko 21 sayı 15 ribauntla Utah Jazz'ı finale taşıyan isimlerin başında yer alırken, Mehmet Okur, 14 sayı, 10 ribauntla "double-double" yaparak galibiyetin mimarları arasında yer aldı. 21 sayı 14 ribauntla oynayan Memo'nun takım arkadaşı Carlos Boozer ve 2o sayı 4 ribauntluk bir performans sergileyen Derek Fisher, gecenin en başarılı isimleri oldu.

Golden State Warriors'ta ise Baron Davis'in 21 sayı, 8 asist, 2 ribaunt ve Stephen Jackson'ın 16 sayı 5 asist ve 5 ribauntluk çabası finali yakalamaya yetmedi.

Gecenin diğer maçında ise Detroit Pistons ile Chicago Bulls karşı karşıya geldi. Chicago Bulls'un deplasmandaki mücadelede sahadan 108-92 galip ayrılarak durumu 3-2'ye getirdi. Bulls'ta 28 sayıyla oynayan Ben Gordon gecenin en skorer ismi olurken, 7 maçlık seride 3-2 önde bulunan Pistons'ta Chauncey Billups 17, Richard Hamilton da 16 sayıyla oynadı.

 
 
AA
 
 
 
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Eczaneler
Hastaneler
Kimse yenemedi yenemeyecek
İşte Türkiye'nin muhtemel rakipleri!
Böyle de takım ismi olur mu?