Mecidiyeköy savaş alanına döndü

Mecidiyeköy'de göstericiler polislerle çatışmaya başladı.

Mecidiyeköy'de göstericiler polislerle çatışıyor. Çatışmalar git gide şiddetleniyor. Ortalık savaş alanına dönmüş durumda. Biber gazı atılıyor.

MECİDİYEKÖY VE DOLAPDERE'DE ÇATIŞMA

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim’de kutlamalar devam ederken Mecidiyeköy ve Dolapdere’de polis ile bazı gruplar arasında çatışma çıktı.
Şişli Camii’nden Mecidiyeköy’e hareket eden 2 bin kişilik grup Mecidiyeköy’e geldi. Burada polis müdahalesi ile karşılaşan grup polise taş ve sopa ile karşılık verdi.

Ayrıca Dolapdere’ye inen işçi gruplarına katılmaya çalışan bir grupla da polis arasında çatışma çıktı. Polis “gaz bombası ile gruplara müdahale ederken, göstericilerin bir kısmı ara sokaklara kaçmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

 “Tüp Bebekte En Önemli Şey Güven ve Umudu Kaybetmemektir”
İzmir'de Deprem Gündemi ve Güvenilir Haber İhtiyacı
Ankara'da Şirket Avukatı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
“Merak Edilen Detaylar Açıklandı: Saç Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?”
Hava Filtresi ile Motor Performansınızı Yükseltin