Meteoroloji, Türkiye'nin Kuzey ve Doğu kesimlerinde görülecek kuvvetli yağışlarla birlikte ülke genelinde sıcaklıkların 8 ile 10 derece düşeceğini bildirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ülkenin büyük bir bölümünde aralıklarla görülecek yağışların, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ile sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, İnebolu, Sivas ve Kayseri, öğle saatlerinden sonra Güneydoğu Anadolu bölge geneli, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Trabzon, Rize, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ ile zamanla Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklendiği belirtildi.
Yağışlarla birlikte, hava sıcaklığı, Kuzey ve iç bölgelerde 8 ila 10 derece, diğer kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak. Ülkenin batısı ile zamanla iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak esecek.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Gözlükten kurtulmak isteyenlerin merak ettiği yöntem: Smile Lazer
Antalya Muratpaşa Satılık Daire Arayanlara Rehber
Brezilya Kahvesi Tutkunlarına Özel Lezzet Rehberi
Nöbetçi Veteriner İstanbul İçin Doğru Adres
GES Bakım Süreçleri İle Performansı Koruyun