Maçka Demokrasi Parkı`nda iki liseli grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, 2 yıl önce liseyi bitirerek bir pastahanede çalışmayabaşlayan Şehbaz Akan (18), aynı okulda eğitim gören kız arkadaşı B.K`nin başkabiriyle arkadaşlık etmeye başladığını öğrendi.
Bunun üzerine Akan, K. ve arkadaşlık ettiği kişiyi buluşmak üzere MaçkaDemokrasi Parkı`na çağırdı. Parkın girişinde karşılaşan ve çoğunluğu liseöğrencisi olan 2 grup arasında kavga çıktı.
Bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgada, Şehbaz Akan ile Mesut Çelik (23)ve Emrah İşcan vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Taksim Eğitim veAraştırma Hastanesi`ne kaldırılan yaralılardan boğazı kesildiği belirtilen ŞehbazAkan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çelik ve İşcan`ın sağlıkdurumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından gözaltına alınan B.K`nın ifadesini değerlendiren polis,yaklaşık 10 kişiyi daha emniyete getirdi. Polisin olayla ilgili başlattığıçalışma sürüyor.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?