Küçük kadınların dramı!

Biri okul yerine bara gitti öldürüldü, diğeri sudan yere elini kana bulayıp hapse girdi!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'nda, dün, bir barda çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki kızın cenazesi toprağa verildi.

Olayın zanlısı 18 yaşındaki iki çocuk annesi zanlı tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Ebru Altunyılmaz'ın cenazesi, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak Gültepe'deki Yeşilçamlık Camisi'ne götürüldü.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Altunyılmaz'ın cenazesi, Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan, Cinayet Büro Amirliğinde gözaltında tutulan 18 yaşındaki B.Ş, sorgusunun tamamlanmasının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Savcılıkta ifade veren iki çocuk annesi B.Ş, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Buca Cezaevine konuldu. Kemeraltı Çarşısı 850. Sokak'taki bir barda, B.Ş. (18) ile 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz arasında ''yan bakma'' nedeniyle tartışma çıkmış, B.Ş. Altunyılmaz'ı göğsünden ve karnından bıçaklamıştı. Altunyılmaz, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölmüştü.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı