Kovulunca Konuştu!

Edip Başer'in Yardımcısı Tümgeneral Yaşar Karagöz, görevden alınınca kirli çamaşırlar ortaya çıktı

"Başbakanlık bize araç bile vermedi, çaycılardan başka kimse bizi içine sindiremedi"

Terörle Mücadele Özel Temsilcisi Edip Başer'in görevden alınmasının ardından başlayan polemiğe bu kez de emekli Tümgeneral Yaşar Karagöz katıldı. Karagöz, Başbakanlık Müşaviri Ömer Dinçer başta olmak üzere hükümete ağır suçlamalar yöneltti.

Edip Başer'in yardımcısı emekli Tümgeneral Yaşar Karagöz, Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik'in sorularını yanıtladı ve görevde kaldıkları dönemde yaşadıkları zorlukları anlattı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Her türlü desteği verdik" sözlerine yanıt veren Karagöz "Asla öyle değil. Ne destek verdi, ne destek verildi, bir tanesini söylesin lütfen" diye konuştu.

Kendilerine doğru düzgün hiçbir imkan sağlanmadığını ileri süren Karagöz, Başbakanlık'ta şoförler, temizlik görevlilileri ve çaycılar dışında kendilerini kimsenin kabullenmediğini söyledi.

Başta Müsteşar Ömer Dinçer olmak üzere kimsenin kendilerini içine sindiremediğini vurgulayan emekli tümgeneral randevu taleplerine de asla yanıt alamadıklarını da sözlerine ekledi.

28 Eylül 2006'da göreve başladıklarını ve görevden ayrıldıkları güne kadar kendilerine sadece bir oda verildiğini söyleyen Karagöz, kendilerine yeterli bilgisayar verilmediğini, fotokopi makinelerinin altı buçuk ay sonra verildiğini ve fakslarının olmadığını belirtti.

Kendilerine araç da tahsis edilmediğini vurgulayan Karagöz, çok sonraları havuzdan araba verildiğini kaydetti.

Konuştukça rezil oluyorsun. Sana bin defa onurlu bir biçimde istifa et dendi, her seferinde " çok önemli iş yapıyoruz" deyip kükrediniz Seyahatler gidip dolaştınız. şimdi hem TSK'yı hem de generallik rütbesini Atatürk düşmanlarına ezdirip rezil oldunuz !.. Hangi yüzle konuşuyorsunuz. Özürünüz kabahatinizden büyük !..

İNTERNETAJANS



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Sünnet Organizasyonları
E-posta ve SMS OTP ile Güvenli ve Kolay Doğrulama ve Müşteri Deneyimi
Spor ve Eğlence Tutkunları İçin: İkisini Bir Arada Yaşayın
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Yeni Nesil Muhasebe Programlarının Güvenilirlik Durumları