Anlık istihbarat ve erken ihbar" cihazlarıyla ilgili gizli ve stratejik bir projede çalıştığı belirtilen Aycan Okan için MİT devreye girdi. Okan'ın teyzesi Sevin Mörel, yeğeninden 4 gündür haber alamadığı için polise başvurdu. Mörel, yeğeninin nişanlısıyla problemi olduğunu, psikolojik sorun yaşadığını ve borcu bulunduğunu anlattı.
'OBJEKTİF HABERCİLİĞE SIĞMAZ'
Aycan Okan'ın tüm aramalara rağmen bulunamadığı duyulunca Ankara'da çok sayıda komplo teorisi üretildi. Ancak umutların azaldığı anda, genç mühendis aniden evine döndü.
Aycan Okan, nişanlısı C.Ö. ile kavga ettiğini ve ayrılma aşamasına geldiği için kimseye haber vermeden ortadan kaybolduğunu söyledi. Dört gün süreyle kendini dinlediğini ifade eden Okan, hakkındaki asılsız haberleri yapan gazetelere düzeltme metni gönderdi. Genç mühendis "Özel yaşamımdaki problemlerimle yalnız kalıp çözüm üretebilmek için şehir dışına çıktım. Bu durumun çalıştığım şirketle ilişkilendirilmesi, objektif haberciliği ve kişilik haklarımı zedeler niteliktedir" diye yazdı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı