Kemaliyelilerin gecesi başka olur

Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Derneği, her yıl düzenlediği kaynaşma gecesine bir yenisini daha ekledi. Büyük bir katılımın gerçekleştiği gece hemşerilik ruhunun en güzel örneği sergilendi.

Geceye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Av. Osman Köksal, Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Ahmet Baha Öğütken, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu, İş Adamı Ahmet Ünal ve Eski MHP İl Başkanı, İş adamı Orhan Aşvelioğlu katıldılar.
İstanbul’da yaşayan Kemaliyelileri bir araya toplayan gecenin ev sahipliğini yapan Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Topal, “Derneğimizi 1997 yılında kurduk. Birlik ve beraberliğin sağlanması, İstanbul’da bulunan Giresun dernekleri ile kaynaşmayı amaçlayarak düzenlediğimiz bu geceyi geleneksel hale getirdik” dedi.
Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Derneği’nin gecesinde yöresel folklor ekibi sahne alırken, Giresun’un yerel sanatçıları şarkıları ile vatandaşları coşturdular. 

 
 
 
 
 
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?
Ahşap Kamelya Nasıl Yapılır? Bahçe ve Villa İçin Kamelya Seçim Rehberi