Kartal'da sır dolu cinayet

İstanbul Kartal' da yaklaşık 40 metre uzunluğunda, daha önce sığınak olarak kullanıldığı tahmin edilen bir tünelde, bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay saat 18:00 sıralarında Kordonboyu Mahallesi, Sanayi Caddesi üzerindeki Devlet Demir Yolları'na ait arazide bulunan sığınakta meydana geldi. Polis ekipleri akşam saatlerinde ağaçlık alanda bulunan bir tünelden ağır kokular geldiği ihbarını aldı. Olay yerine gelen ekipler, 40 metre uzunluğundaki tünelin içinde, yerde yatan ve çıplak olduğu öğrenilen Tarık Güzeller' in cesedi ile karşılaştı.

Ceset üzerinde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri, Güzeller'in kalbinin üzerinde bıçak izi olduğunu ve ölüm nedeninin bıçaklanma olduğunu tespit etti. Güzeller' in ailesi tarafından 5 gün önce Pendik Kurtköy Jandarma Karakolu'na kayıp müracaatı yapıldığı öğrenildi. Kadıköy'de bir alış-veriş mağazasında tezgahtar olarak çalışan Güzeller' in asıl ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak otopsi sonrasında ortaya çıkacak.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?