Kart borçlusuna bir şans daha

Kredi kartı borçlarının yapılandırılmasından yararlanmak için bazı bankalar ek süre açtı.

Kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılması düzenlemesinden yararlanmak için bazı bankalar ek süre açtı. Başvurular için 15 gün daha imkan sağlanıyor.

875 bin kişinin 3.1 milyar liralık icraya düşmüş kredi kartı borcu için yeniden yapılandırma yasası, 7 Temmuz'da yürürlüğe girdi.

Yasa, başvurular için 60 günlük süre tanırken, Bankalararası Kart Merkezi, son başvuru tarihini 4 Eylül larak açıkladı.

Yasal süre tamamlandı ancak Bankalar Birliği, bazı bankaların borçlulara ek süre imkanı tanıdığını açıkladı. Şu ana kadar iki banka, 15 güne kadar süre uzatma kararını ilan etti. Diğer bankaların da başvuru süresini uzatması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gözlükten kurtulmak isteyenlerin merak ettiği yöntem: Smile Lazer
Antalya Muratpaşa Satılık Daire Arayanlara Rehber
Brezilya Kahvesi Tutkunlarına Özel Lezzet Rehberi
Nöbetçi Veteriner İstanbul İçin Doğru Adres
GES Bakım Süreçleri İle Performansı Koruyun