ELAZIĞ'da, yoldaki kaplumbağaya çarpmamak için aniden direksiyon kıran Necdet Cantürk yönetimindeki otomobil, sabah yürüyüşü yapan çift ile kızlarına çarptı. Kazada, anne ve baba öldü, kızları ağır yaralandı.
Malatya yönünden gelen Necdet Cantürk, Elazığ-Malatya karayolunda önüne çıkan kaplumbağaya çarpmamak için direksiyon kırınca, yönetimindeki 23 EY 650 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Kaldırımı aşarak önce bir ağaca çarpan otomobil takla atarak, yol kenarındaki yürüyüş parkurunda sabah yürüyüşü yapan Ramazan Bağcı (40), eşi Hanım Bağcı (39) ve kızları Asiye Bağcı’ya (22) çarptı. Otomobilin önünde sürüklenen Ramazan ve Hanım Bağcı olay yerinde hayatlarını kaybederken, Asiye Bağcı ve sürücü Necdet Cantürk yaralandı.
Ağır yaralanan Asiye Bağcı ile sürücü Necdet Cantürk kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Bahçe ve Terasların Çehresini Değiştirecek En Trend Fiber Saksı Modelleri
Esenyurt’ta Yolda Kaldığınızda Güvenilir Çözüm Ortağınız
“Tüp Bebekte En Önemli Şey Güven ve Umudu Kaybetmemektir”
İzmir'de Deprem Gündemi ve Güvenilir Haber İhtiyacı
Ankara'da Şirket Avukatı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler