İstanbul’un yolları aydınlanıyor

İstanbul Şehir Aydınlatma ve Enerji Müdürlüğü’nün ulaşım amaçlı ana arter aydınlatma çalışmaları hızla devam ediyor.

Şehir Aydınlatma ve Enerji Müdürlüğü ulaşımın ana akslarından olan, Bahçeşehir- Ambarlı,  Avcılar-Beylikdüzü,  Haramidere Kavşağı,  Hasdal-Göktürk Yolu, Tem-Hal Otogar Yolu ve Tem-Hal Otogar Yolu bağlantı kavşaklarının aydınlatılmasını gerçekleştirdi.
Şehrin merkezinde kalmış, çevre yolu niteliğindeki bazı önemli ana ulaşım akslarındaki çevre aydınlatma sistemlerindeki zaafiyet araç trafiği için önemli tehlike oluşturmakta idi.
Daha önce hiç aydınlatma sistemine sahip olmayan bu yolların aydınlatılması ile sürücüler için görsel konfor ve güvenlik oluşturulmuş olup olası kazalar en aza indirilecek.
Yukarıda belirtilen proje uzunluğu toplamda 33 km olup proje maliyeti ise yine toplamda 3,5 milyon YTL.
Son 3 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları ile 35,000 yeni aydınlatma direği dikilerek, kent aydınlatmasında önemli bir mesafe alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İşletmeler İçin Dijital Hızlandırıcı Hazır Takipçili Hesaplarla E-Ticarette Rekabet Büyüyor
Modern Yapı Anlayışıyla Büyüyen Bir Marka
Selamet Akıncılar Derneği Genel Başkanı Ahmet Tanrıverdi, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan hadsiz açıklamalarına sert tepki gösterdi.
Alışveriş Merkezlerinde Sıfır Atık Uygulamaları Çevresel Kazanç Sağlıyor