İstanbul'un altın boynuzu Haliç, kırmızı beyaz oldu

İstanbul'un altın boynuzu Haliç'te, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen görkemli etkinlikle kırmızı beyaz oldu.

9 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, İstanbul'un altın boynuzu; Haliç'te düzenlenen görkemli etkinlikle kutlandı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, Haliç'in iki yakası arasında dev Türk bayrağı açıldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 19 Mayıs Dragon Bot Kortej Geçişi ile başladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, Haliç'in iki yakası arasında dev Türk bayrağı açıldı.

Etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Haliç'in iki yakası arasında bayrak açılması ise havadan drone ile görüntülendi.

"Yüzyıl önce milli mücadele ruhu ile başlayan süreci bugün hep beraber kutluyoruz"

Milli Mücadele'nin Galata Rıhtımı'ndan başladığını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Beyoğlu Belediyesi olarak, 16 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk'ün arkadaşlarıyla beraber Milli Mücadeleyi başlatmak üzere Samsun'a hareket ettiği yerden Beyoğlu'ndan faaliyetlerimize başladık.

Milli Mücadele Karaköy Galata Rıhtımı'ndan başladı. Bu yüzden burası bizim için çok önemli bir yer. Yüzyıl önce milli mücadele ruhu ile başlayan süreç, işte bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak hep birlikte kutluyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?
Ahşap Kamelya Nasıl Yapılır? Bahçe ve Villa İçin Kamelya Seçim Rehberi