City's'e gidecek müşteriler kapıda karşılanacak, dünyanın en seçkin lokantalarında alışveriş arası yemek yeme olanağına kavuşacak.
"İstanbul'un cazibe merkezi Nişantaşı'dır" diyen Gülaylar Grup yeni açılacak City's alışveriş merkezi ile bölgeyi Avrupa'nın yeni moda merkezi haline getirme iddiasında.
Nişantaşı'nda Terakki Vakfı'nın sahibi olduğu arsayı yap-işlet-devret modeli ile 30 yıllığına kiralayan Gülaylar Grup proje için 125 milyon dolar harcadı.
Dünya modasına yön veren Versace, Donna Karan, Roberto Cavalli, Dolce Gabbana gibi markaların da yer aldığı City's Nişantaşı Türkiye'de alışveriş merkezlerinde ilklere imza atmayı hedefliyor.
Örneğin müşteriler kapıda özel üniformalı "doorman"ler tarafından karşılanacak. Alışverişe gelen anneler çocuklarını çocuk eğlence kulübüne bırakabilecek. Müşteriler ellerindeki mont ya da fazla paketlerini vestiyere verip alışverişlerine daha rahat devam edebilecek.
"Exclusive" giriş kapısı da bulunan alışveriş merkezinin 5'inci katı dünyaca ünlü restaurantlara ayrıldı.
Toplam 126 mağazaya ev sahipliği yapacak olan City's, alışveriş merkezi anlayışına yeni bir yön vermeyi hedefliyor
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı