Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Şile, Ümraniye ve Samandıra işletme müdürlüklerinin hizmet bölgesinde bulunan trafo merkezlerinde bakım ve onarım yapılacak.
Çalışma kapsamında Şile'de 18 ve 19 Haziranda 08.00-18.00 saatleri arasında Kızılcaköy, Meşrutiyet, Sofular, Alacalı, Doğancalı, Sahilköy, Kurna, Karakiraz, Üvezli, Yeşilvadi, Kalealtı, Avcıkoru, Kömürlük, Kervansaray, Bıçkıdere, Oruçoğlu, Ulupelit, Yeni Darlık, Esenceli ve Artvinliler köylerine elektrik verilemeyecek.
Yine Şile'de 20 Haziran Cumartesi günü aynı saatlerde Kopuzlar Sitesi, Eko İletişim Sitesi ve çevresi, Işık Üniversitesi Şile Yerleşkesi, Ümraniye'de 04.00-07.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi, Su İşleri Caddesi ve Santral Mevkii, aynı gün Sultanbyli merkez, Ersoy Hastanesi ve Fatih Bulvarı'nın bir kısmı ile Sancektepe'de Yenidoğan Osmangazi Mahallesi, Ufuk Caddesi ve bağlı sokaklarda 08.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Sultanbeyli'de 21 Haziran Pazar günü yine aynı saatlerde Akşemsettin Mahallesi'ne elektrik verilemeyecek.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı