İngiliz Basınından Everton'a Uyarı

İngiliz Basınından Everton'a Uyarı

 

İngiltere profesyonel futbol ligi olan Premier Lig'de, istediği sonuçları alamayan Everton, geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Marco Silva'nın görevine son vermişti. Beklenen betboo bu gelişme sonrası Everton yardımcı antrenör Ferguson ile yoluna devam ederken, bir yandan da teknik direktör arayışına girmiş ve radarına eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı almıştı. İngiltere basınında yer alan bu haberlerden sonra, Vitor Pereira ile ciddi anlamda ilgilenen Everton'a basın tarafından ilginç bir rapor hazırlandığı belirtiliyor.

Basın Everton'ı Dikkatli Olması Yolunda Uyardı

Everton'ın Vitor Pereira betboo giriş ilgilenmesi İngiltere basınını tedirgin etmiş olacak ki, teknik direktörün kalitesinden şüphelenen bazı gazete ve gazeteciler enteresan bir rapor hazırlamışlar. 6 yıl önce kulüp ile resmi düzeyde transfer görüşmesi gerçekleştiren ancak anlaşamayan iki taraf için, o dönem Vitor Pereira'nın futbol bilgisinin Everton'lı yetkilileri etkilediği yazılıyor. Raporda ayrıca Vitor Pereira'nın Olympiakos ile olan sözleşmesini para için tek taraflı feshettiği, bunun hemen ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığı da aktarılmış.

Parayı Seviyor

Vitor Pereira için parayı sevdiğini ima eden bilgiler paylaşan betboo mobil gazeteler, ayrıca onu başarısız bir teknik adam olarak görüyorlar. Vitor Pereira'nın Fenerbahçe ile başarısı bulunmadığını, takımı bırakıp gittiğinde geride enkaz bıraktığını, sonrasında ise 1860 Münih'e küme düşürdüğünü anlatan yazarlar, Everton'a adeta dikkat yazısı kaleme almışlar. Everton'ın bu uyarılara kulak asıp asmayacağını bir iki hafta içerisinde hep beraber göreceğiz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler'in EURO 2024'e Doğru Yolculuğu: İspanyol Basınının İddiası
Beşiktaşlı futbolcu birkaç basamak atlayacak
Beşiktaş'ın böyle bir sorunu var
Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Süleyman Oktay