İnancı için Real'i reddetti

Real Madrid ile Barcelona onu almak için yarıştı. Seydou Keita tercihiyle İspanyol basının gündemine oturdu.

İspanya spor basını Sevilla'nın Malili yıldızı Müslüman futbolcu Seydou Keita'nın Real Madrid'in transfer teklifini reddedip, ezeli rakibi Barcelona'ya gitmesiyle çalkalanıyor.

Sevilla'nın müslüman futbolcusu Keita'nın cesur kararı konuşuluyor. Birçok takımın transfer listesindeydi. Real Madrid ve Barecolan listenin başını çekiyordu. Ancak tercihini Barcelona'dan yana kullandı.

Yine kendisi gibi müslüman olan Kanoute'nin takım arkadaşı olan Keita, geçen sezon Fenerbahçe ile oynadıkları rövanş maçında uzaktan bir gol atmıştı.

İspanya basınının haberlerine göre, 28 yaşındaki Seydou Keita'nın önümüzdeki sezon için Real Madrid'ten astronomik bir transfer teklifi aldı. Ancak, bu cazip teklifi, kulübün mor beyaz forması üzerinde taşıdığı kumar ve bahis reklâmları nedeniyle reddettiği yazılıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

ISLIK PROTESTOSU MEYDANA TAŞTI....
İnünü savaş alanı gibi..Beşiktaş:1 Bursaspor:0
Guti'nin penaltısı ile öne geçen Beşiktaş, Galatasaray'ın belalısı Nobre'nin kafa gölüyle sonuca gidip, lige tutundu
EN HIZLI SMS
MİLLİLER İYİ BAŞLADI