Muhammet KUTLU'nun haberi
Tecrübeli eski politikacılardan, siyaset duayeni Kamran İnan Cafesiyaset'e önemli açıklamalarda bulundu.
Kuzey Irak'la ilgili muhtemel senaryoları değerlendiren Kamran İnan, Türkiye'nin terör sebebiyle Kuzey Irak'a girmesi durumunda neler olabileceği hususunda şunları dile getirdi:
"Şimdi şöyle bir senaryo konuşuluyor. İşte, PKK terörü sebebiyle Türkiye Kuzey Irak'a müdahalede bulunursa karşısında Amerikan askerlerini bulacak. Acaba Türk Silahlı Kuvvetleri, Amerikan askerleriyle karşı karşıya gelir mi bu noktada.
Bu kadar yıllık tecrübem dolayısıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Amerika Türk askerlerine bir tek kurşun bile sıkamaz. Amerika birlikte olduğu bir NATO ülkesinin askerine nasıl kurşun atabilir? Bu tamamen ham bir hayal. O zaman NATO'yu ortadan kaldırmanız lazım. ABD'li askerler, Türk askerine saldırdığı zaman NATO'yu kaldırıp rafa koymak gerekir. NATO yıkılır.."
www.cafesiyaset.com (özel)
İlk yorum yazan siz olun
Siyaset Haberleri
İmamoğlu, Kusura bakma Erdoğan, senin dönemin bitti
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
TÜROB Başkanı Eresin'den Dünya Kadınlar Günü Mesajı
8 Mart Kadınlar Günü’nde kadın istihdamına anlamlı destek
KADINLAR SARI BEZLERİ ASTI TOPLUMSAL EŞİTLİK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ