İDO, Bandırma ek seferleri

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), Bandırma hattına ek seferler düzenliyor.

İDO'dan yapılan yazılı açıklamada, genel seçim sonrası tatil yörelerine dönüşlerin hızlanması nedeniyle yoğunluk yaşanan Bursa-Bandırma feribot ve deniz otobüsü güzergahlarında araçsız yolculara kolaylık sağlanmak amacıyla Bandırma hattına ek deniz otobüsü seferleri konulduğu bildirildi.

Seçimden bu yana Yenikapı-Bursa-Bandırma hatlarında yaklaşık 34 bin araç ile 165 bin kişinin seyahat ettiği belirtilen açıklamada, ek seferlerin, araçsız yolcu trafiğinin arttığı cuma, cumartesi ve pazar günü düzenlediği kaydedildi. Açıklamada, araçlı yolcuların ise Bursa'ya 75 dakikada ulaşım imkanı sağlayan ve buradan da 5 dakikada İzmir otobanına ulaşma kolaylığı sunan Bursa feribot hattını tercih ettiği dile getirildi.

İDO'nun bu hattı kullanan araçsız yolculara Bursa otogarına ücretsiz otobüs servisi hizmeti verdiği belirtilen açıklamada, bu haftaki ek seferlere ilişkin bilgiye ''www.ido.com.tr'' web sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Şişli’de Tarihi Gece: Army of Fighters 5, Şişli’nin Köklü Otellerinden Grand Cevahir’de
MTS Education ile Yurtdışında Eğitim Fırsatları
Örgü File ile Alanlarda Güvenlik
File Sistemleri Güvenli Yaşam ve Çalışma Alanlarının Anahtarı Oluyor
Görmek Lazım Türkiye’nin Yeni Nesil Online Alışveriş Deneyimi