Hande Yener, Aura'da 19 Mayıs'la çoştu

Kemer İnferno Club ta yüzlerce Hande Yener hayranı ve turist misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Hande Yener ve şarkılarıyla coştu

Kemerin elit mekanlarından İnferno Club ta Hande Yener rüzgarı esti. Club İnferno diskoyu dolduran yüzlerce Hande Yener hayranı ve turist misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Hande Yener ve şarkılarıyla coştu. 2 saate yakın bir süre sahne alan Hande Yener, en sevilen şarkılarını söyleyerek hayranlarını mest etti.


Canlı performans sergileyen hande Yener sabaha karşı clubtan ayrıldı. Club inferno disko da bar işletmecisi olan Enjoy bar sahibi Maruf Sakin gece hakkında ''Çok güzeldi. Umarız misafirlerde gönüllerince eğlenmiştir. İnfernoda bütün yaza ateş düşecek. Daha bir sürü aktivite yapacağız.'' dedi. Şarkıların etkisiyle dansın coşkusuna kapılan binlerce kişi sabaha kadar Dj lerin hareketli müzikleri eşliğinde dans ederek eğlendiler.

 

Aura da 19 Mayıs Kutlaması

Kemer in gözde eğlence merkezi club Aura, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir parti organize etti. Dansçı kızların Türk bayraklarıyla dans ettiği gecede mekanı dolduran binlerce genç marşlar ve showlar eşliğinde sabaha kadar eğlenerek 19 Mayısı ı kutladılar.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Dikkat! Teslim süresi bitiyor...
Öğrencilere büyük müjde
İGDAŞ’tan 10 bin öğrenciye doğalgaz güvenliği eğitimi
KİTAP OKUMAYA HAZIRLAYAN SİTE
Üniversite adayları İETT araçlarından ücretsiz yararlanacak