Sanatçı Müslüm Gürses’in yaşamını yitirmesi her kesimi üzüntüye boğdu. Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazına çok sayıda ünlü isim geldi. Son derece üzgün olduklarını belirten Cengiz Kurtoğlu, “Çok değerli bir insanı kaybettik. Müzik camiası ve onu sevenler çok üzgün. O her zaman gönüllerde yaşayacak. Biz ölmedi diyoruz. Çünkü sanatçılar ölmez.” dedi.
“Üzülmemek elde değil. 40 yıllık dostumu kaybettim.” diyen Selami Şahin, “Müslüm Baba aramızdan erken ayrıldı. Ailesine sabırlar diliyorum. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzgünüz.” şeklinde duyguların ifade etti.
‘DÜNYADA ELVİS PRESLEY NE İSE BİZDE MÜSLÜM GÜRSES ODUR’
Türk müzik dünyasının büyük bir kayıp yaşadığını ifade eden Kubat, “ Dünyada Elvis Presley ne ise bizde de Müslüm Gürses odur.” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin çok büyük bir değerini kaybettiğini dile getiren Fettah Can ise “Çok değerli bir büyüğümüz. Çok değerli bir sesti. Mekanı cennet olsun.” dedi
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı