Genelkurmay Başkanlığı açıklaması

Spekülasyonlar TSK'yı yıpratma amaçlı olunca Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı..

7 Haziran 2007 günü bazı basın yayın organlarında “eski Genelkurmay Başkanı (E) Org. Hilmi ÖZKÖK’e GATA’da alt seviyede protokol”, “ÖZKÖK Paşaya tavır mı konuldu?” başlıkları ile bazı haberlere yer verilmiştir.

      Kamuoyu tarafından iyi bilinen bazı çevrelerce sunulan; Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmaya ve birlik beraberliğini bozmaya yönelik bu haberler tamamen gerçek dışıdır.

      (E) Org. Hilmi ÖZKÖK, 26 Mart 2007 tarihinde eşi ile birlikte GATA’yı ziyaret etmişler, normal protokol usullerine göre GATA K., GATA Dekanı ve diğer yetkililerce karşılanmışlar, ziyareti sonrasında yine aynı esaslarla uğurlanmışlardır.

      Ayrıca, diğer eski Genelkurmay Başkanları gibi, Harp Akademilerindeki Sempozyuma davet edilmişler ve mazeretleri nedeni ile anılan faaliyete katılamamışlardır.

      Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı