Fenerbahçe’de Caner Erkin ayrılığı sonrası ilk orjin sol bek

Sarı Lacivertli Kanaryalar, Fransa 1. Lig takımlarından Reims’in sol beki Ghislain Konan transferi için kulüp ile anlaşma imzaladı.

Görüşmelerin sonucu olarak Fenerbahçe, Konan ile yola devam etme kararı aldı.

Elinde Filip Novak dışında sol bek bulunmayan Fenerbahçe kulübü, takımına bir süredir yeni sol bek oyuncuları arayışı içerisindeydi. Betcool Bu arayışın sonucu olarak Ghislain Konan’ın kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde transfer işlemleri iki taraf içinde kesinleşti. Vole’nin yaptığı haberlere göre Reims ve Fenerbahçe transfer için anlaşmaya vardı. Artık sarı lacivertli takım Ghislain Konan ile sözleşme görüşmelerine başlayacak.

Teknik Direktör Üçlü Savunma İstiyor

Fenerbahçe’nin bir önceki teknik direktörü Vitor Pereire kanat beki konumunda Ferdi Kadıoğlu’ndan güzel bir sonuç aldı. Fakat İsmail Kartal ile beraber dörtlü defans sistemine geçen Kanaryalar bu sefer de sol bek konusunda sıkıntı çekmeye başladı.

Sivas ile yapılan deplasman maçından sonra Novak’ın sakatlanmasının ve Samuel’in de defansın soluna geçmesinin ardından olayın sıkıntıya düştüğünü fark eden kurul bir sol bek takviyesi gerektiği kararını aldı. Bunun sonucu olarak Fenerbahçe, Ghislain Konan ile anlaşmaya vardı. Fransa’da bulunan Raims takımında oynayan Fildişi Sahilli oyuncunun kulübünde olan anlaşması bu sezon sonunda bitiyor.

Caner Erkin’den Sonraki İlk Sol Bek

Caner Erkin ile yakın zamanda yollarını ayıran Fenerbahçe’nin, Caner’den sonra ilk sol bek transferi Konan oldu. Kanaryada Vitor Pereire‘nın göreve gelmesi ile beraber yollarını Caner Erkin ile ayırma kararı almıştı. Bu karar sonucunda sol bek konusunda sıkıntı yaşayan sarı lacivertliler tecrübeli oyuncu Konan’ın, Erkin’in yerini doldurabileceği düşüncesi içerisinde.

Reims, Konan’ı almak için 2018-2019 sezonunda 4 milyon euro ödemişti. Bunun karşılığı olarak Ghislain Konan sezon içerisinde toplam 17 maça çıkarken, takımı için 1 gol ve 2 asist üretebilmeyi başardı. Betcool giriş Şu anda Ghislain Konan’ın transfermarkt fiyatı 6 milyon Euro olarak gözükmekte. U19 geçmişini saymaz isek Konan’ın 4. Kulübü Kanaryalar olacak gibi gözükmekte. Fenerbahçe’nin Konan için umutları Reims içerisinde oynadığından daha yüksek.

Betcoolgirisyap.com

Title – Fenerbahçe’ye Caner Erkin Ayrılığı Sonrası İlk Orjin Sol Bek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler'in EURO 2024'e Doğru Yolculuğu: İspanyol Basınının İddiası
Beşiktaşlı futbolcu birkaç basamak atlayacak
Beşiktaş'ın böyle bir sorunu var
Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Süleyman Oktay