Fenerbahçe hocasını buldu

Fenerbahçe'de İspanyol devri başlıyor. Zico'nun takımdan ayrılmasıyla, sarı-lacivertliler yeni hocasını buldu.

Fenerbahçe'de İspanyol devrinin başlıyor. Zico'nun takımdan ayrılması ile yeni sezonda teknik direktör arayışlarına giren Fenerbahçe'nin, 70 yaşındaki Luis Aragones'le kesin olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden bu habere yönelik bir yalanlama da yapılmadı.

İspanyol teknik adam iddialara göre, Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında sarı lacivertli takımın başına geçecek.

Ayrıca beklenen yabancı santrfor transferinin de kesinlik kazandığı belirtildi. 

BOMBA TRANSFER GÜİZA

Fenerbahçe'de Aragones'le birlikte başlayacak İspanyol rüzgarı, İspanya'da bu sezon 27 golle "gol kralı" olan ve şuan İspanya milli takımı kadrosunda bulunan Güiza'nın transferi ile sürecek..

Aragones'in başında olduğu İspanya milli takımı ile birlikte pazar günü çeyrek final randevusunda İtalya karşısına çıkacak olan Güiza transferinin de kesinlik kazandığı ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi. (Ajansspor)
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

ISLIK PROTESTOSU MEYDANA TAŞTI....
İnünü savaş alanı gibi..Beşiktaş:1 Bursaspor:0
Guti'nin penaltısı ile öne geçen Beşiktaş, Galatasaray'ın belalısı Nobre'nin kafa gölüyle sonuca gidip, lige tutundu
EN HIZLI SMS
MİLLİLER İYİ BAŞLADI