Ergenekon'da 5 tahliye

İkinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanıklarından 5'inin tahliyesine karar verildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, verilen aranın ardından mahkeme heyetinin aldığı kararlar, üye yargıç Sedat Sami Haşıloğlu tarafından açıklandı.

Buna göre heyet, dosya kapsamı ve suç niteliğinin değişme olasılığını dikkate alarak, tutuklu sanıklardan Teğmen Onur Özdemir, Jandarma Astsubaylar İlhan Bulayır ve Murat Eke, polis memurları Kemalettin Balcı ile Bülent Güngördü'nün tahliyelerine karar verdi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı 14 Aralık Pazartesi günü saat 09.30'a erteledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Selamet Akıncılar Derneği Genel Başkanı Ahmet Tanrıverdi, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan hadsiz açıklamalarına sert tepki gösterdi.
Alışveriş Merkezlerinde Sıfır Atık Uygulamaları Çevresel Kazanç Sağlıyor
KOBİ'ler ve Küçük İmalathaneler İçin Rekabette Öne Geçme Rehberi Enerjimar ile Sabit Giderleri Düşürün
DMS Auto ile Çeki Demiri Uygulamalarında Doğru Tercih