En güzel 'Alınteri'ni çekene ödül

Albaraka Türk, ''Alınteri ve Emek'' konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Albaraka Türk'ten yapılan açıklamada, '' 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'' adıyla düzenlenecek yarışmaya son katılım tarihinin 2 Eylül 2007 olduğu, yarışmanın 14 Eylül 2007 tarihinde sonuçlanacağı bildirildi.

Açıklamada, alınterini anlatan enstantaneleri yakalamayı, amatör fotoğrafçılığı özendirmeyi ve desteklemeyi amaçlayan yarışmaya, Türkiye'nin dört bir yanından, fotoğrafa ve fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesin katılabileceği kaydedildi.

Yarışmada, Albaraka Türk özel ödülünü kazanacak kişiye 4 bin YTL, birinciye 3 bin YTL, ikinciye 2 bin YTL, üçüncüye bin YTL verileceği, yarışma jürisinin dereceye giren ve mansiyon alan eserler dışında belirleyeceği 97 eserin ise 300 YTL karşılığında Albaraka Türk tarafından satın alınacağı belirtildi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

"İGA'nın Yüzleri/Bastığım Yerdeyim" fotoğraf sergisi, İstanbul Havalimanı'nda açıldı
ŞİŞLİ’DE KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYINDA DA DOPDOLU!
”Türkiye'de Ses Eğitimi” Fatih Sanat Akademisi'nde Ele Alındı
14 ŞUBAT'TA ŞİŞLİ'DE CAZ RİTİMLERİ