Emniyet'ten operasyon açıklaması

12 ilde eş zamanlı operasyon neden düzenlendi?

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, "terör örgütüne yönelik soruşturması" kapsamında 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonun, "tamamen terör örgütüne yönelik olduğu" belirtildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütüne yönelik 12 ilde başlattığı eş zamanlı operasyonda 38'i Diyarbakır'da olmak üzere toplam 51 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Operasyonun terör örgütü PKK'nın yapılanmasına yönelik olduğu bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gözaltına alınan şahısların üzerleri, ikametgahları ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok miktarda örgütsel doküman, bilgisayar, harddisk ve CD'ye el konulmuştur. Söz konusu operasyon tamamen terör örgütü ve yapılanmalarına yönelik gerçekleştirilmiştir. Soruşturmaya çok yönlü olarak devam edilmektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hyaluronik Asit Nedir Ve Cilt Bakımında Neden Bu Kadar Popüler?
Sunay Akın’dan Ekrem İmamoğlu Davalarına Trabzon’da Tutuksuz Yargılama Çağrısı
Dalisdukkani ile Sualtı Tutkusuna Profesyonel Dokunuş
Beylikdüzü’nde Avukat Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Güvenilir Toptan Kozmetik Alışverişinde Yeni Nesil Yaklaşım