Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, "terör örgütüne yönelik soruşturması" kapsamında 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonun, "tamamen terör örgütüne yönelik olduğu" belirtildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütüne yönelik 12 ilde başlattığı eş zamanlı operasyonda 38'i Diyarbakır'da olmak üzere toplam 51 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.
Operasyonun terör örgütü PKK'nın yapılanmasına yönelik olduğu bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Gözaltına alınan şahısların üzerleri, ikametgahları ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok miktarda örgütsel doküman, bilgisayar, harddisk ve CD'ye el konulmuştur. Söz konusu operasyon tamamen terör örgütü ve yapılanmalarına yönelik gerçekleştirilmiştir. Soruşturmaya çok yönlü olarak devam edilmektedir."
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı