Ege'de 19 saatte 15 deprem

İzmir'in Urla ilçesi Uzunkuyu köyü ve Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaklaşık 19 saatte, en küçüğü 2.8, en büyüğü 3.6 olmak üzere 15 deprem kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden alınan bilgiye göre, İzmir'in Urla ilçesi Uzunkuyu köyünde, dün saat 13.31'de aletsel büyüklüğü 3.1 olan bir deprem kaydedildi. Bu depremin ardından Uzunkuyu'da, bugün saat 07.41'e kadar aletsel büyüklükleri 2.8 ile 3.6 arasında değişen 11 ayrı deprem gözlendi.


Ege Denizi Seferihisar açıklarında da, söz konusu saatler arasında aletsel büyüklükleri 3.2, 3.4 ve 3.6 olmak üzere 3 ayrı deprem daha meydana geldi.
 

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

MTS Education ile Yurtdışında Eğitim Fırsatları
Örgü File ile Alanlarda Güvenlik
File Sistemleri Güvenli Yaşam ve Çalışma Alanlarının Anahtarı Oluyor
Görmek Lazım Türkiye’nin Yeni Nesil Online Alışveriş Deneyimi
Ankara Oto Bakım Çözümlerinde Uzman Yaklaşım ve Otonom Otomotiv Bcs Kalitesi