Dün 19 kişi hayatını kaybetti. 1053 yeni vaka tespit edildi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel corona verilerini açıkladı.

İlk vakası 11 Mart’ta açıklanan corona virüsüyle ilgili güncel verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurdu. Tabloya göre bugün 50 bin 545 test yapılırken bin 53 yeni vaka tespit edildi.

19 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Virüs nedeniyle bugün 19 kişi hayatını kaybetti. Böylece Türkiye’deki toplam vefat sayısı 5 bin 260’a, toplam vaka sayısı ise 207 bin 897’ye yükseldi.

Yayımlanan tabloya göre bugün 2 bin 297 kişi ise coronayı yenerek sağlığına kavuştu. Böylece toplam iyileşen kişi sayısı 185 bin 292’ye çıktı.

“YÜZDE 7 DAHA AZ VAKA VAR”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

*Yoğun bakım doluluk oranlarımız 1 aydır %59-%61 arasında. Taburcu ettiğimiz hasta kadar yeni hasta yatırıyoruz. Entübasyon için de durum benzer.

*Vaka artışlarıyla öne çıkan 5 ilde, son üç gündür ortalama %7 daha az yeni vaka var. SALGINA KARŞI KAÇ KİŞİYİZ?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı