Levent-Maslak güzergâhında, İGDAŞ'ın doğalgaz borusu döşeme faaliyeti, dün gün boyu trafik yoğunluğuna yol açtı. Akşam saatlerinde ise durma noktasına gelen trafik sürücüleri bezdirdi..
İstinye Park Projesi Kavşak Düzenleme ve Bağlantı Yolları İnşaatı kapsamında yapılan doğalgaz çalışması nedeniyle yolun iki taraflı tek şeride düşürülmesi Levent-Maslak trafiğini felç etti. Akşam saatlerinde durma noktasına gelen trafik, sürücüleri de çileden çıkardı. Nisan ayından beri devam eden ve trafik yoğunluğuna neden olan çalışmalar kapsamında dün İGDAŞ'ın doğalgaz borusu döşeme çalışması yapmasıyla trafik adeta kilitlendi. Deplase çalışmaları nedeniyle yol Maslak'ta çift taraflı olarak tek şeride indirildi.
TEM VE E-5 DE ETKİLENDİ
Çalışma nedeniyle dün sabah saatlerinde Maslak'ta trafik yoğunluğu yaşanırken, akşam saatlerinde ise Levent-Maslak güzergâhında gidiş-geliş yönünde trafik adeta durdu. Yoğunluk TEM ve E-5 otoyolları ve bağlantı yollarını da etkiledi. Saatler süren yoğunluk sürücüleri çileden çıkardı.
ÇALIŞMA BU GECE BİTİRİLECEK
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, en geç bu gece çalışmanın tamamlanmasının planlandığı belirtildi. İstinye Park Projesi Kavşak Düzenleme ve Bağlantı Yolları İnşaatı kapsamında İstinye Bayırı Caddesi gidiş ve gelişi yeraltına alınıyor. Bunun için de biri İTÜ-Pınar Mahallesi girişinde, diğeri ise Borsa'nın girişine yakın yerden başlayan iki ayrı kavşak yapılıyor. Altgeçit şeklinde olacak kavşaklar sayesinde, Maslak-İstinye istikameti, alttan ve birbiriyle kesişmeden, yani iki caddenin akışı kesişmeden direkt olarak sirküle edilecek.
SABAH
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı