Danıştay Başkanlığı için 4 aday

2 yıldır Danıştay Başkanlığını yürüten Sumru Çörtoğlu, 13 Mayıs’ta yaş haddinden emekliye ayrılacak. Başkanlık için 4 aday yarışacak.

2 yıldır Danıştay Başkanlığını yürüten Sumru Çörtoğlu, 13 Mayıs’ta yaş haddinden emekliye ayrılacak. Başkanlık için 4 aday yarışacak.
Başkanlık için Danıştay 1. Dairesi Başkanı Yılmaz Çimen, 2. Daire Başkanı Mustafa Birden, 3. Daire Başkanı Gürsoy Gönenç, 7. Daire Başkanı Turgut Candan Aday.

Danıştay Genel Kurulu’nda 87 üyenin katılımıyla yapılacak seçimlerde, başkan seçilebilmek için salt çoğunluğun yani en az 44 üyenin oyunu almak gerekiyor.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?