Cudi'de büyük operasyon

Şırnak'ta PKK'ya yönelik operasyonlara katılmak üzere askeri sevkiyat sürüyor.

PKK'ya yönelik Besteler Dereler, Cudi ve Küpeli dağlarında devam eden operasyonlarda Kobra- ve Skorsky helikopterlerde havadan destek veriyor.

Şırnak'ın Cudi dağında iki günden bu yana terör örgütü üyelerine yönelik havadan ve karadan devam eden operasyonlar dün gecede de devam etti. Cudi dağında teröristlerin bulunabileceği muhtemel noktalara gece boyunca top atışı yapıldı.

Terör örgütü PKK'ya yönelik Şırnak'ta başlatılan operasyonlar kesintisiz devam ediyor. Kuzey Irak sınırındaki Besteler Dereler, Cudi ve Küpeli dağlarında sürdürülen operasyonlara katılan Özel birlikler sarp ve engebeli dağlarda PKK'lı teröristleri arıyor.

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan sabahın erken saatlerinde havalanan Kobra ve Skorsy helikopterler de sürekli keşif uçuşu yapıyor.

Cudi Dağı'na 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan Sivil plakalı otobüslerle Asker ve mühimmat yüklü araçlar sevk edildi. Zırhlı araçların eskortluk yaptığı askeri araç konvoyuna Skorsky helikopterinin de havadan gözcülük yaptığı dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı