Carlos çocuklar gibi seviniyor

Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferinden dolayı Real Madrid'in antrenmanlarında Türk havası esmeye başladı...

"Dansöz kızlar bulursun"
11 yıl formasını giydiği Real Madrid'e veda etmeye hazırlanan Roberto Carlos, bugünkü antrenmanda takım arkadaşlarının en fazla ilgi gösterdiği ve şakalaştığı oyuncu oldu.

Roberto Carlos'un takımdan ayrılacağına özellikle Robinho, Emerson, Cicinho gibi Brezilyalı futbolcular üzülürken, antrenman boyunca sürekli Carlos ile şakalaştılar. Cicinho bir ara eline antrenman atletini alıp peçe gibi yaparak Roberto Carlos'un karşısında dansöz gibi dans etmeye başladı. Kendisine ''Artık dansöz kızlar bulursun!'' diye takılan Cicinho'ya gülerek cevap veren Carlos'un çok neşeli olduğu gözlendi.

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, antrenman sırasında ayrıca, Real Madrid'in yardımcı antrenörleri ve çalışanlarıyla da selamlaşarak, birkaç kez ''Ben gidiyorum'' diye bağırdı.

Bu arada alınan bilgilerde, Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'nun, Roberto Carlos'u 1 yıl daha takımda görmek istediği, ama kulüp yönetiminden herhangi bir girişim görmemesi üzerine Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'ye gitmeyi tercih ettiği bildirildi.



AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Eczaneler
Hastaneler
Kimse yenemedi yenemeyecek
İşte Türkiye'nin muhtemel rakipleri!
Böyle de takım ismi olur mu?