'Burası yeri değil' diye uyardı.

Balıkesir'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Cuma namazını kılmak için camiye girerken alkışlandıı .


Balıkesirde olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Cuma namazını kılmak için camiye girerken alkışlayanları 'Burası yeri değil' diye uyardı.  Balıkesir’de ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İl Emniyet Müdürlüğü’nün, “Karesi Umut Ateşi Projesi kapsamında müzik eğitimi verdiği roman gençlerin, Valilik Binası’ndaki mini konserini dinledikten sonra Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Daha sonra, Atatürk’ün ilk ve tek hutbe okuduğu Zağanos Paşa Camisi’nde cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Gül, hayatın durduğu kentte caddeleri dolduran kalabalığı selamladı. Camiye girişte kendisini alkışlayanlara, “Burada alkış yok" diyerek uyaran Cumhurbaşkanı Gül, çıkışta, “Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları altında Milli Kuvvetler Caddesi’nde bir süre yürüdü.

Büyük izdihama neden olan yürüyüşün ardından Cumhurbaşkanı Gül, Balıkesir Sanayi Odası’nın, Gala Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine katıldı. Öğle yemeğinin de verildiği ödül töreni sırasında, Şehit Mehmet Çakıcı’nın eşi Gülbeyaz ile 12 yaşındaki engelli oğlu Atakan Çakıcı da masada bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı