Bu da tramvay sapığı

Kalem kamerayla kadınların etek altını görüntülüyordu

İstanbul'un dört bir yanında ve özellikle kalabalık yerlerde görev yapmaya başlayan güven timleri kimseye göz açtırmıyor. Toplu taşıma araçlarında da sivil olarak görev yapan polisler, Zeytinburnu-Kabataş Tramvay hattının Laleli durağında, bir kişiyi apar topar tramvaydan indirip gözaltına aldılar.

Edililen bilgiye göre, kalem tipi özel kamerayla kadınların etek altını görüntülediği iddia edilen bir kişi, uzun süre takip edildi. Polisler, zanlıyı Laleli durağında etkisiz hale getirip, gözaltına aldı.

Zanlının üzerinden kalem diye tabir edilen kamera çıktığı bildirildi. Aynı tramvayda yankesicilik yaptığı öne sürülen ikinci bir kişi de gözaltına alındı. Yakındaki Vezneciler karakolunda sorgulanan zanlılar, adliyeye çıkarılmadan önce sağlık kontrolüne götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı