Beyoğlu'nda polise destek yürüyüşü

Beyoğlu'nda toplanan bir grup esnaf, polise destek verdi. Grup adına konuşan Hışım, Nijeryalı gencin ölümüne üzüldüklerini belirterek, "Bu olay ön plana çıkarılarak 'polise yargısız infaz yapılması kabul edilemez" dedi.

Beyoğlu'nda toplanan bir grup esnaf, polise destek yürüyüşü düzenledi. Taksim Meydanı'nda toplanan ve kendilerini ''Beyoğlu esnafı ile sakinleri'' olarak tanımlayan gruptakiler, ellerindeki Türk Bayrakları ile dövizler taşıdılar.

Gruptakiler adına basın açıklaması yapan Nizam Hışım adlı esnaf, ''bir süre önce üzerinde kokain maddesi bulunan Nijeryalı Festus Okey'in, İlçe Asayiş Büro Amirliğinde polisle giriştiği mücadelede yaralanarak kaldırıldığı hastanede ölmesinin son derece üzücü olduğunu'' söyledi. Hışım, bu olay ön plana çıkarılarak ''polise yargısız infaz yapılmasının kabul edilecek bir unsur olmadığını, Beyoğlu Emniyetinin kıt imkanlar ve sayıca yetersiz personelle gece-gündüz hizmet verdiğini belirterek, ilçe sakinleri olarak can güvenliklerini sağlayan ilçe emniyetine desteklerinin süreceğini'' kaydetti.

Gruptakiler, Taksim'den Galatasaray'a kadar yürüdükten sonra dağıldılar. Bu arada, yürüyüşte basın mensuplarının yanına gelerek, ''Taksim'de kendisine kimlik soran polislerce dövüldüğünü'' öne süren Erdem İzmitlioğlu (26), gruptakiler tarafından uzaklaştırıldı



AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı