Topkapı-Seyrantepe seferini yapan İETT otobüsendeki olay şöyle gelişti: Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden hasta ziyaretinden dönen Emine Köse, evine gitmek üzere otobüse bindi. Cüzdanının çantasında olmadığını anlayan kadın, polisi arayarak hırsızlık ihbarında bulundu. Polis söz konusu otobüsü durdurarak Mecidiyeköy bulunan garaja çekti. Yolcuları tek tek otobüsten indiren polis, üzerlerinde ve çantalarında arama yaptı. Ancak ne otobüste ne de vatandaşların üzerinde kayıp cüzdana rastlanmadı.
Bu arada, yolcularla cüzdanını kaybeden kadın arasında tartışma da yaşandı. Cüzdanının çalındığını öne süren Emine Köse, “Cüzdanımda 200 lira ve torunlarımın fotoğrafları vardı. Bir durak geldim. Yeğenim çantamın açık olduğunu fark etti. Arama yapıldı ancak bulunamadı." dedi.
Yolcular ise hırsızlık ihbarı yüzünden gidecekleri yerlere geç kaldıklarını belirterek, Ayşa Köse'ye tepki gösterdi. Kadın ve yanında bulunan yeğeni polis merkezine götürüldü, yolcular ise otobüse binip yollarına devam etti
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Ankara'da Şirket Avukatı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
“Merak Edilen Detaylar Açıklandı: Saç Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?”
Hava Filtresi ile Motor Performansınızı Yükseltin
Doğal Ürün Pazarında Yeni Dönem: Birecik Patlıcanı Satış Rakamları Dikkat Çekiyor
Sahada Konfor ve Güç Bir Arada: Hücum Yeleği Kullanımı Hızla Yaygınlaşıyor