Baymak Kombi ve Klimalarda Dev İndirimler

Her mevsim şartlarının yaşandığı ülkemizde her mevsim şartları için önlemlerimizi almalıyız. Bu önlemleri almazsak sıcak havalarda sıcaktan, soğuk havalarda da soğuktan duramayız.

Her mevsim şartlarının yaşandığı ülkemizde her mevsim şartları için önlemlerimizi almalıyız. Bu önlemleri almazsak sıcak havalarda sıcaktan, soğuk havalarda da soğuktan duramayız. Bunun için en etkili yöntem olan klima tercihlerinden bahsetmek istiyoruz.

Klima tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus marka ve yaşam alanın boyutu ve yapısı ile uyumlu ürün seçimi yapabilmektir.

Marka konusunda nedenlerini daha sonra açıklamakla birlikte kesinlikle Baymak Klima, Baymak Kombi ürünlerini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Hangi boyuttaki alanlarda hangi ebatta ürün tercih etmeniz gerektiğini termosanisi.com sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Peki klima tiplerini biliyor musunuz? Hemen anlatalım. Duvar tipi split klima, pencere tipi klima, salon tipi klima, kaset tipi klima, portatif yani taşınabilir klima çeşitlerinden bahsetmek mümkündür.

Duvar tipi split klimalar iç ve dış birimlerden oluşurlar. İçerideki sıcak havayı çekerler ve dışarıya soğuk hava üflerler. Klima satışlarının %90’lık kısmını bu klimalar oluştururlar. Bu klimaların en büyük özelliği sessiz çalışmalarıdır. Bunun yanı sıra iç mekanda az yer kaplaması, mekanlardaki estetik görüntüyü bozmaması, penceresi olmayan alanlara da montaj edilebilmesi diğer özellikleri arasında sayılabilir.

Pencere tipi klimalar ise, pencere pervazlarına monte edilirler. Ancak estetik olarak güzel görünmemesi ve sesli çalışmaları nedeniyle çok fazla tercih edilmezler. Montajının kolay olması nedeniyle sık sık yer değiştiren kişilerin tercih ettiği klima tipleridir.

Salon tipi klimalar, çok büyük alanlar için camiler, konferans sinema salonları gibi alanlar için üretilmektedirler. Soğutma kapasiteleri çok yüksektir. Duvara monte gereği duyulmaz, sadece iç mekanda yer kaplar.

Kaset tipi klimalara, yer tasarrufu için idealdirler. İç dekorasyona uyum sağlayacak şekilde asma tavana monte edilebilirler. Ayrıca havalandırma kanalı ya da boşluk gerektirmemeleri, yer tasarrufu sağlamaları en önemli özellikleridir. Soğutma gücünün yüksek olması nedeniyle duvar ve pencere tiplerinin yeterli olmadığı durumlarda tercih edilmektedirler.

Taşınabilir ya da diğer adı ile portatif klimalar ise küçük alanlarda yeterli gelecek, kurulum gerektirmeyen pratik ürünlerdir. Tekerlekli olarak üretilirler ve her alana taşınabilir ancak diğer klimalar kadar verim almak mümkün değildir.

Yaşam alanlarınıza en uygun baymak klima ve baymak kombi ürünlerine baymak bayileri aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Size en yakın baymak bayileri bilgisi için www.termosanisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Sünnet Organizasyonları
E-posta ve SMS OTP ile Güvenli ve Kolay Doğrulama ve Müşteri Deneyimi
Spor ve Eğlence Tutkunları İçin: İkisini Bir Arada Yaşayın
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Yeni Nesil Muhasebe Programlarının Güvenilirlik Durumları