Bakırköy Ataköy 4'üncü kısımda bulunan PTT şubesi kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından soyuldu.
Edinilen bilgiye göre, saat 16:30 sıralarında PTT'ye gelen kar maskeli ve eldivenli bir kişi silahla şubede çalışan biri kadın 2 memuru etkisiz hale getirdi.
Kasada bulunan yaklaşık 5 bin TL'yi alan soyguncu üzerinde bulunan kar maskesi,gözlük ve montunu sokakta çıkararak kayıplara karıştı. Şubede çalışan memurun bir süre soyguncunun peşinden koştuğu ancak şüpheliyi yakalamayı başaramadığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden soyguncunun kimliğini belirlemeye çalışıyor.
Polis ekipleri şüphelinin kaçtığı ve üzerindeki giysileri attığı sokak üzerinde bulunan iş yerlerinin de güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Bir taksiye binerek kaçtığı belirtilen zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Geçtiğimiz hafta Salı günü de Bakırköy Kartaltepe mahallesinde bulunan PTT şubesi silahlı bir şüpheli tarafından soyulmuş; zanlı yaklaşık 4 bin TL'yi alarak olay yerinden kaçmıştı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?