Atatürk Köprüsü trafiğe kapanacak

Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine tamamen kapanacak.

Atatürk Köprüsü 29 Eylül ve 01 Ekim günleri gece, 00.30 – 04.30, saatleri arasında araç ve yaya trafiğine tamamen kapanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi – Deniz Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Köprüsü'nün Unkapanı tarafından bulunan birleşme derzlerinde onarım çalışması yapılacağından dolayı 29 Eylül 2009 Salı ve 01 Ekim 2009 Perşembe günleri gece, 00.30 – 04.30, saatleri arasında araç ve yaya trafiğine tamamen kapanacak.

Bu tarihlerde Atatürk Köprüsü’nü kullanacak olan araçların 00.30-03.30 saatleri arasında Yeni Galata Köprüsü’nü kullanmaları, 03.30-04.30 saatleri arasında ise her iki köprü de deniz trafiğine açık olacağından Haliç Köprüsü’nü kullanmaları gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?
Ahşap Kamelya Nasıl Yapılır? Bahçe ve Villa İçin Kamelya Seçim Rehberi