Bursa'da tekrar adaylık verilmeyen ve DP'den aday olacağını duyuran Hikmet Şahin'den sonra bir isim daha istifa hazırlığında.
AK Parti tarafından Bursa'ya tekrar aday gösterilemyen Hikmet Şahin, AK Parti'den istifa etmiş ve Demokrat Parti'den aday olacağını açıklamıştı.
Benzer bir durum da Şanlıurfa'da söz konusu. Bugün Şanlıurfa Belediye Başkan adayı olarak isminin açıklanmaması üzerine AK Partili mevcut başkan Ahmet Eşref Fakıbaba, gazetelere verdiği demeçte, halktan kopamayacağını ve halkın istediği bir partiden aday olarak hizmete devam etmek istediğini söyledi.
Fakıbaba, Erdoğan için 'Bizim büyüğümüz ve saygımız var. Ancak beni vekillere değil de halka sorsaydı. Ben koltuk sevdası için istifa etmiyorum ve koltuk sevdalısı da değilim' dedi.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Gözlükten kurtulmak isteyenlerin merak ettiği yöntem: Smile Lazer
Antalya Muratpaşa Satılık Daire Arayanlara Rehber
Brezilya Kahvesi Tutkunlarına Özel Lezzet Rehberi
Nöbetçi Veteriner İstanbul İçin Doğru Adres
GES Bakım Süreçleri İle Performansı Koruyun