Adnan Polat'a büyük onur

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, İtalya hükümeti tarafından kendisine verilen İtalya Devlet Nişanı'nı, İstanbul'da teslim aldı.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen törene, İstanbul Valisi Muammer Güler, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Massimo Rustiko, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyeti ve çok sayıda davetli katıldı.

Asıl adı, ''Commendatore Ordine al Merito della Repubblica İtaliano'' olan nişanı, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Massimo Rustiko'nun elinden alan Polat, çok mutlu olduğu belirtirken, kendisini ilk kutlayan, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın oldu. İtalya ile çeşitli iş ortaklıkları bulunan Polat'a İtalya hükümeti tarafından verilen nişanın, topluma hizmet eden kişilere verildiği vurgulanırken, kulüp başkanı Özhan Canaydın ''Kendisiyle gurur ve onur duyuyorum'' dedi.

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hyaluronik Asit Nedir Ve Cilt Bakımında Neden Bu Kadar Popüler?
Sunay Akın’dan Ekrem İmamoğlu Davalarına Trabzon’da Tutuksuz Yargılama Çağrısı
Dalisdukkani ile Sualtı Tutkusuna Profesyonel Dokunuş
Beylikdüzü’nde Avukat Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Güvenilir Toptan Kozmetik Alışverişinde Yeni Nesil Yaklaşım