42 saat sonra kurtuldu

İtalya'daki depremin ardından enkaz altında kalan genç kız bağırarak kurtarma ekiplerinin dikkatini çekti

İtalya'da dün meydana gelen depremde enkaz altında kalan bir kişi 42 saat sonra kurtarıldı.

Ansa ajansı ve Sky TG-24 televizyonu, Eleonora adlı genç kızın depremin merkez üssü L'Aquila yakınındaki bir binanın enkazından kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldığını duyurdu.

Kurtarma görevlilerinin enkazdan çıkardıkları sırada, Eleonora'nın bilincinin yerinde olduğu ve kurtarma operasyonu boyunca görevlilerle konuştuğu belirtildi.

42 saat enkaz altında kalan genç kızın kurtarma ekiplerinin dikkatini çekmek için enkaz altından bağırdığı kaydedildi.

İtalya'nın kuzeyindeki Cuneo bölgesinden gelen kurtarma ekiplerinin genç kızı kurtarması alkışlandı.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi depremden bu yana yaklaşık 150 kişinin enkazdan kurtarıldığını belirtmişti.

Son rakamlara göre depremde 228 kişi öldü, 100'ü ağır 1000 kişi yaralandı, yaklaşık 17 bin kişi evsiz kaldı.

Depremin ardından Marta Valente (24) adlı üniversite öğrencisi 23, Maria D'Antuono (98) adlı kadın 30 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı