100 PKK'lı kıstırıldı

Sınır tutuldu, kaçış noktaları kapatıldı. PKK'lılar İkiyaka dağlarında kıstırıldı

Irak sınırında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin, teröristlerin Kuzey Irak'a geçiş noktalarını kapatmasıyla 100 dolayında teröristin İkiyaka Dağları'nda kıstırıldığı bildirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 12 askerin şehit edilmesi, 16 askerin yaralanması ve 8 askerle de irtibatın kesildiği saldırının ardından terör örgütüne yönelik operasyonlarına hız kazandıran Mehmetçik, terör örgütü üyelerinin Kuzey Irak'a geçiş yaptığı tüm noktaları kapattı.

Teröristlerin kaçış noktalarının kapanmasıyla Kuzey Irak'a geçemeyen 100 dolayında teröristi Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda kıstıran güvenlik güçleri, operasyonlarını da bu bölgeye kaydırdı.

Teröristlerin, İkiyaka Dağları'ndaki mağaralarda saklandıkları yönünde duyum alan Mehmetçik, grubun Irak'a geçişini engellemek ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla kara ve hava destekli operasyonlarına aralıksız devam ediyor.
Kaynak:
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı