Yüyücü; 'Şişli bunu hak etmiyor'

Yüyücü; 'Şişli bunu hak etmiyor'

Saadet Partisi'nin Şişli adayını açıkladığı toplantıda ilçe başkanı Şükrü Yuyucu ve Şişli Belediye Başkan adayı Engin Yılmaz kısa açıklamalarda bulunarak; 'Şişli bunu hak etmiyor' dedi.

Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanı Şükrü Yuyucu, İstanbul Şişli Belediye Başkan Adaylarının Engin Yılmaz olduğunu açıkladı. Yapılan toplantıda, Saadet Partisi’nin bir alternatif değil tek çare olduğunu vurgulayan Yuyucu yerel seçimlerdeki iddiaları için de şunları söyledi;
İlçe icramız, yönetim kurulumuz, gençlik teşkilatımız, hanım komisyonumuzla Şişli’yi sokak sokak geziyoruz. Saadet Partisi’nin bir alternatif değil tek çare olduğunu vurguluyoruz.
Şişli İstanbul’un kalbi, gözde mekânlarının bulunduğu, nerede ise bütün dinlere mensup vatandaşların yaşadığı; camisi, kilisesi, havrasının bir arada olduğu, farklı ve özel bir ilçedir. Yazık ki hoyratça kullanılmış, esnafına, sanayicisine ve sakinlerine işkence çektirilmiş, adeta yıllarca cezalandırılmıştır. Yanlış ve yanlı politikaların kurbanı olmuş, halkı sömürülmüş ve hizmetten yana yoksul bırakılmıştır.



ŞİŞLİLİ BUNU HA
K ETMİYOR
Şişli’de yaşayanlar bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Buna dur deme zamanıdır. Onun için diyoruzki “Saadet Partisi alternatif değil tek çaredir.”
Devam eden yolsuzluk davalarına da üstü kapalı bir şekilde değinen Yuyucu şöyle devam etti;
“Çok zor süreçlerden geçtik 4 defa partimiz kapatıldı. Beşinci ile devam ediyoruz ve dimdik ayaktayız. Adımız yolsuzlukla anılmadı hiç. Alavere dalavere işlerle alakamız olmadı çok şükür. Bundan sonra da olmayacaktır, Allah’ın izni ile."
Şükrü Yuyucu’nun ardından konuşmaya devam eden seçim koordinasyon başkanı Muammer Dinç ise milli görüşün Türkiye ve Şişli’ye tekrar huzur getireceğini savundu.


MİLLİ GÖRÜŞ İŞ BAŞINDA
Milli görüş ilk olarak 25 Mart 1984’te yerel seçimlere katıldı ve oyların büyük çoğunluğunu alarak Urfa ve Van Belediye Başkanlığını kazandı.
1994 yerel seçimlerinde büyük bir sıçrama yaptı, %19.14 oranında oy alarak İstanbul ve Ankara Belediye Başkanlıklarını kazandı.

REKLAM DEĞİL, İCRAAT YAPTI
O güne kadar ülke insanının görmediği hatta düşünemediği ölçüde muazzam projeler hayata geçmeye başladı. Milli görüş reklam yapmadı ve halkımız milli görüşe 24 Aralık 1995 genel seçimlerinde %21.38 oy vererek 158 milletvekilliği verdi ve Refah Partisi birinci parti oldu.
Milli görüşün iş başına gelmesiyle beraber ülkemizin insanının o güne kadar görmediği ve bir daha da göremeyeceği düzeyde alışmış olduğu zamlar, bu muazzam zamlar karşısında ekonomisi düzelen halk ve oluşturulan havuz sistemiyle 33 milyar dolar fazla veren bir bütçe.
Milli görüş belediyeciliğini inşallah Şişli’mize de getireceğiz ve Şişli’mizin güzel insanları artık reklam değil inşallah bundan sonra tamamen hizmet görecekler.

Dinç’in ardından konuşmaya devam eden Saadet Parti Şişli adayı Engin Yılmaz tabiri caizse madde madde ‘neden Şişli’de Saadet Partisi’ sorusuna iddialı cevaplar verdi.

Saadet çünkü: Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya ilkesiyle yola çıkan, dünya üzerinde başka bir teşkilat yok.
Saadet çünkü: Yalansız, talansız, adam kayırmasız bir yönetim ve hizmet anlayışını bu ülkede ispat etmiş tek teşkilat.
Saadet çünkü: Belediye binalarının girişine “rüşvet alanda verende mel’ûndur” yazabilecek ve o doğrultuda çalışabilecek cesaretteki tek parti.
Saadet çünkü: halka hizmeti hakka hizmet bilinci ile yapabilen tek anlayış.
Saadet çünkü: Temiz kalmayı başarabilen, yerel yönetimlerde adı yolsuzlukla anılmayan tek parti.
Saadet çünkü: Tüyü bitmemiş yetimin, fakir fukaranın, garip gurabanın hakkını politika simsarlarına yedirmeyen tek siyasi kuruluş.
Saadet çünkü: Yerel yöneticilikte devrim yapan ve rüştünü ispat etmiş bir parti.


BAYRAĞI BİZİM DEVRALMA ZAMANIMIZ GELDİ
Bugüne kadar Şişli’ye hizmet edenlere teşekkür ediyoruz. Güzel ve hayırlı projelerin devamından yanayız. Hizmet edenin tabelasında ne yazdığı önemli değil, önemli olan Şişli halkı için hayırlı hizmetlerde bulunmasıdır. Sağ olsunlar ama buraya kadarmış. Bu hizmette bayrak yarışıdır. Bayrağı bizim devralma zamanımız geldi. Kenara çekilip kahvelerini içerken bu işin nasıl yapıldığını görmeleri lazım. Kahveler bizden.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.