Yapacak paramız ve gücümüz var

Yapacak paramız ve gücümüz var

Hayranlarımız endişelenmemeli, bu konuda rahat olmalılar.

Hayranlarımız endişelenmemeli, bu konuda rahat olmalılar. 4 yılda  şampiyonluk ortalamasına ulaştık. Kupayı aldık. En büyük rakibimiz Fenerbahçe'nin şampiyonluk kazanamamasının üzerinden kaç yıl geçtiğini görelim. “Yine şampiyon olacağız” deniliyor bize: “Susuyorlar, masaya yumruk vurmayacaklar”. Bu sefer üç sert adam karşı karşıya geldiğinde, biz şampiyonuz. Ve o zaman ortalama... genel şampiyon. Veririz Böylece lobi yönetiminin gücünü gösteriyoruz. Bu durumda Beşiktaş'a kim şans verecek? Mutlu sona nasıl ulaşacağımızı biliyoruz. Yine şampiyon olacağız. '3-5 niteliksiz hakem tutamayız' Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kokadağ, hakemler hakkında şunları söyledi: "Genç ve eğitimli bir nüfusumuz var. Sürekli aynı hakem dönüyor. Spor akademileri var. Buradaki öğrenciler arasından seçileceksiniz. Kaliteli eğitim vereceksiniz. Futbolu erken bırakanları da ekleyeceksiniz. Büyük bir hakem havuzu olacak. Biz üç beş tane beceriksiz hakem bırakmıyoruz. Ayrıca Legacy Arbiter'ı da hemen göndereceksiniz. Böyle şeyler kabul edilemez.

Premier Lig'de Chelsea ile Manchester City karşı karşıya geldi, Guardiola ve öğrencileri rakiplerini Stamford Bridge'de  golle geçti. 19. Premier Lig maçı. Hafta büyük bir mücadeleye royalbet sahne oluyor. Chelsea ve Manchester City karşı karşıya geliyor. Manchester City, Stamford Bridge'de oynanan zorlu maçı  Riyad Mahrez'in golüyle 1-0 kazandı. Manchester City'nin golü 63. dakikada geldi. Grealish ceza sahasının sol tarafından çapraz çizgiyi yerden arka direğe  gönderdi. Mahrez rakibinin atağını görmezden geldi ve top yakın direğe çarptı.

Arsenal ile farkı beşe kapatıyoruz

Premier Lig'de Arsenal'in peşine düşen Manchester City, liderlerle arasındaki puan farkını 5'e indirdi. Manchester City 17 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 39 puana sahip. Türkiye Aktif Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFF'nin VAR kayıtlarını paylaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu, Gaziantep-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarını açıkladı VAR rekorunun yankıları royalbet giriş tartışmalı karar devam etti. Aktif futbol hakemleri ve gözlemcileri derneği başkanı Abdurrahman Arıcı da saklanmadı. Uygulamadan duyduğu rahatsızlık. Bundan hakemin de  rahatsız olduğunu söyleyen Arıcı, Akşam'a şu açıklamayı yaptı: "VAR dosyasının yorumunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.