X Banner

X Banner

X Banner

 

Çok geniş kullanım alanına sahip olan x banner en çok da tanıtım ve reklam alanında kullanılmaktadır. Bu reklam ürünleri ön tarafta reklam afişinin bulunduğu kısım arka tarafından da x şeklinde metal çubukların kullanıldığı bir tasarımdır. Çeşitli mekanlarda dikkat çekici reklam ve tanıtımlarının yapıldığı x banner modelleri pratik kullanıma sahip bulunmaktadır.

Tanıtım amaçlı ve hızlı kuruluma sahip olan banner modelleri için x banner katlanıp kaldırılabilme özelliğine sahiptir. Banner sisteminde çubukların çıkarılması ile reklam standı haline gelebilen bu ürün çok yoğun olarak kullanılmaktadır. X banner reklam ve tanıtım işlemlerinin yoğun olduğu alanlarda fuarlarda, etkinlikler kullanılmaktadır.

X Banner Kullanım Alanları

Reklam yapmak için kullanılması amacıyla birçok tasarım yapılmaktadır.  X banner modelleri işte bu farklı tasarımlar arasında yer almaktadır. Bu bannerın baskısı dijital baskı olarak ve çok büyük boyutlarda yapılmaktadır. Dijital olarak yapılan bu baskıda reklam tasarımının çözünürlüğü oldukça yüksektir. Etkili bir tanıtım yapmak istiyorsanız yapmanız gereken  https://bayraksantekstil.com.tr/xbanner/ sayfasını ziyaret ederek buradan siparişinizi verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.