Ünlü futbolcudan Nişantaşı'na güzellik merkezi

Ünlü futbolcudan Nişantaşı'na güzellik merkezi

Eskişehirspor'da oynayan Servet Çetin, Nişantaşı'nda güzellik merkezi açıyor. Projenin 700 bin dolara mal olduğu iddia ediliyor.

 Eskişehirspor'da oynayan Servet Çetin, Nişantaşı'nda güzellik merkezi açıyor. 

Estetik Cerrah Dr. Serhat Tunceli'nin asistanlığını yapan Yıldız'ın kendisini ikna ettiğini belirten Çetin, "Sadece kadınlara değil, erkeklere de hizmet vereceğiz" dedi. Projenin 700 bin dolara mal olduğu iddia ediliyor. 

İKİLİ ARASINDA SÜREKLİ AŞK İDDİALARI DÖNÜYOR 

Servet Çetin ve Ayşe Yıldız arasında yıllardan bu yana bir samimiyet var ancak ikili bu iddiaları hep yalanlıyor ve aralarındaki ilişkinin sadece dosthane bir ilişki olduğunu söylüyor. 

Bu şüphelerin doğması da ikilinin birbirine çok değerli hediyeler alması ve sürekli birlikte görüntülenmelerinden kaynaklanıyor. Örneğin iki sene önce Ayşe Yıldız'ın doğum gününde Servet, Ayşe'ye tam 110 bin euroluk bir araba hediye etmişti. Ayşe Yıldız'ın bu araba karşısındaki yorumu ise candan öte dostumdur olmuştu. 

Herkesin kafasını karıştıran bu olaylar sonrasında birkaç röportaja da katılan Ayşe Yıldız aralarında aşk namına bir şey olmadığını üzerine basa basa da tekrarlamıştı. Hatta nasıl biriyle evlenmek istersiniz sorusuna "bir doktor olabilir" mesela demişti. 

24 saatini Servet'le geçirdiğini belirten Ayşe Yıldız, yine de sadece arkadaş olduklarını ifade etmişti. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.