Umarız kısa sürede oynayabilir

Umarız kısa sürede oynayabilir

Gezal dışında uzun süreli bir sakatlığı yok. Joseph ve Kerem Atakan'ın kısa süreli sakatlıkları var. Önümüzdeki hafta geri dönecekler."

Gezal dışında uzun süreli bir sakatlığı yok. Joseph ve Kerem Atakan'ın kısa süreli sakatlıkları var. Önümüzdeki hafta geri dönecekler." Çin Süper Ligi'nin 18. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti! Oyun bitti! Çin Süper Ligi'nin 18. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti! Savaşın mislibet sonuna 6 dakika eklendi. 83. dakika - Redmond Beşiktaş'a gidiyor, Seth geliyor. 81. dakika - Beşiktaş adına Salih Uçan sarı kart görüyor. Mücadelenin ardından normal süre son on dakikaya girdi ve Beşiktaş 2-1 öne geçti. 75. dakikada Beşiktaş 2-1'lik skorla üstünlüğünü sürdürdü. 69. dakika - Beşiktaş orta sahadan gol yedi, Ahmet  sağ kanattan Kasımpaşa'nın ortasına yönelerek farkı bir puana kadar kapattı.

Beşiktaş'ta Cenk ve Nkudu kanada gelirken, Atiba ve Muleka da mevcut. Beşiktaş maçın üçte ikisinde 2-0 öne geçmeye devam etti. 53. dakikada Beşiktaş'ta Wellington sarı kart gördü. Maçın 50. dakikasında Beşiktaş 2-0'lık üstünlüğünü sürdürdü. Yardımcı hakemin de bundan sonra VAR odasına katılacağı bildirildi. İlk uygulama Beşiktaş - Kasımpaşa maçında olacak. Beşiktaş, Süper Lig'in 18. Haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş'ta Kasımpaşa ile oynanacak maç mislibet giriş öncesinde sürpriz bir gelişme var. Maç öncesi sakatlanan Saleh Wukan'ın 11. sıradaki Atiba'nın yerine geçeceği anlaşıldı. Salih'in final sınavlarından sonra kendini iyi hissettiği söyleniyor. Sergen Yalçın'ın gidişi sırasında söylemiştik. Şenol Güneş gelseydi Burak Yılmaz  gibi Ozan Tufan da gelirdi. Nuri Bilge'nin Ceylan filminde duvarda silah varsa onun gibi sonunda patlar. Hoca, Ozan Tufan'ı bizden çok  farklı görüyor. Şenol Hoca için  oyun konseptindeki en değerli oyuncu Ozan Tufan. Şenol Hoca, İtalya maçında Ozan Barellas karşısında bir şey yapamaması karşısında şoke oldu. Ozan Şenol Hoca'nın ideali 6 numara, ideal sağ bek, ideal komple orta saha. Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı tam şarjla on gün dayanabilen bir cep telefonu olarak görüyor. Yeni modellere bakmıyor bile. Bazen teknik direktörler ve futbolcular arasında da benzer şeyler olur. Capello'ya Philipplum hocam gelsin, ben yine de Panucci'yi istiyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.